Najava za 9. međunarodnu konferenciju „DAN PROZORA 2022 – ift Rosenheim Hrvatska“

Poštovani partneri,
suradnici, izlagači i posjetitelji, ift Rosenheim Hrvatska u suradnji s partnerskim institutom za prozorsku tehniku ift Rosenheim GmbH Njemačka organizira 9. međunarodnu konferenciju „DAN PROZORA 2022. – ift Rosenheim Hrvatska“ koja će se održati u hotelu Antunović u Zagrebu, u srijedu 29.06.2022.

Konferencija okuplja na jednom mjestu proizvođače građevinske stolarije i popratne industrije, dobavljače profila, proizvođače stakla, okova, pribora za ugradnju, arhitekata, projektanata i investitora.

Cilj konferencije je edukacija u području novih proizvoda, novih prozorskih rješenja, ugradnje stolarije, zakonodavstva, očuvanje okoline, networking i sinergija sektora građevinske stolarije.

Konferenciju organiziramo uz potporu Vas klijenata u ulozi sponzora vodećih europskih proizvođača prozora i vrata, profila, okova, stakla, pribora za ugradnju i proizvođača gotovih proizvoda.

Dan prozora 2022 u brojkama:

250 posjetitelja

1600m2 izložbenog prostora, predavaonice i B2B prostor za sastanke

25 sponzora

10 stručnih predavača

3 interaktivne panel rasprave

Konferencija nudi širok raspon aktualnih tema:

  • Zahtjevi DGNB sustava, certificiranje održivosti zgrada u kontekstu prikladnosti proizvoda
  • Održiva gradnja – LCA (Life Cycle Assessment) i EPD (Environmental Product Declaration). Ispravno dokazivanje održivosti – mogućnosti za prozore, vrata i prolaze
  • Ugradnja prozora – novosti u ugradnji, montažni okvir
  • Aspekti decentralizirane ventilacije – vlažnost zraka, CO2 i virusi
  • Zvuk i zaštita od buke, utjecaj na okolinu
  • Tumačenje toplinskih proračuna Uf, Uw, Ug, psi. Osnovne informacije, područje primjene, utjecajni faktori na vrijednost
  • Tehnologija lijepljenja prozora, protuprovalnost, kompatibilnost materijala
  • Protuprovalnost prema EN 1627 „NOVO“ – Što se promijenilo za prozore i vrata?

Predavanja će biti održana na hrvatskom jeziku, dijelom na engleskom sa simultanim prevođenjem Više informacija na našoj web stranici https://ift-hrvatska.com/dogadanja/

Nadamo se da ćete naći interes za sudjelovanjem na 9. međunarodnoj konferenciji „DAN PROZORA 2022. – ift Rosenheim Hrvatska“ i da ćemo zajednički uspješno nastaviti započetu tradiciju.

Ukoliko imate dodatnih pitanja slobodno nas kontaktirajte.

Pridružite nam se!