Izjava o Privatnosti

Kolačići

Web stranica ift Hrvatska koristi kolačiće. Kolačići su tekstualne datoteke koje se pohranjuju u računalni sustav putem internetskog preglednika.

Mnoge internetske stranice i poslužitelji koriste kolačiće. Većina kolačića sadrži takozvani ID kolačića. ID kolačića je jedinstveni identifikator kolačića. Sastoji se od niza znakova kroz koji se internet stranice i poslužitelji mogu dodijeliti određenom internetskom pregledniku u kojem je kolačić pohranjen. To omogućuje posjećenim internetskim stranicama i poslužiteljima razlikovati pojedinačni preglednik subjekta podataka od drugih internetskih preglednika koji sadrže druge kolačiće. Određeni internetski preglednik može se prepoznati i identificirati pomoću jedinstvenog ID-a kolačića.

Korištenjem kolačića, ift Hrvatska može korisnicima ove internetske stranice pružiti usluge koje su jednostavnije za korištenje, a koje ne bi bile moguće bez postavljanja kolačića.

Pomoću kolačića informacije i ponude na našoj web-lokaciji mogu se optimizirati s obzirom na korisnika. Kolačići nam omogućuju da, kao što smo već spomenuli, prepoznaju korisnike naših web-stranica (Google Analytics). Svrha je olakšati korisnicima korištenje naše web-lokacije.

Osoba na koju se podaci odnose može u bilo kojem trenutku spriječiti korištenje kolačića putem naše web stranice pomoću odgovarajuće postavke internetskog preglednika koji se koristi, te stoga može trajno odbiti korištenje kolačića. Nadalje, već postavljeni kolačići mogu se izbrisati u bilo kojem trenutku putem internetskog preglednika ili drugih softverskih programa. To je moguće u svim popularnim internetskim preglednicima. Ako subjekt podataka deaktivira postavke kolačića u korištenom internetskom pregledniku, sve funkcije naše web-lokacije možda neće biti u potpunosti upotrebljive.

 

Kontakt i prijava na događanje

Web stranica ift Hrvatska sadrži informacije koje omogućuju izravnu komunikaciju s nama, što uključuje i opću adresu tzv. Elektroničke pošte (e-mail adresa). Ako nas subjekt kontaktira putem e-maila ili putem kontaktnog obrasca, osobni podaci koje je subjekt podataka prenio automatski se spremaju. Takvi osobni podaci koje nam dobrovoljno dostavljaju nositelji podataka pohranjuju se u svrhu obrade ili kontaktiranja subjekta podataka. Nema prijenosa tih osobnih podataka trećim osobama.

Obrada osobnih podataka koje ste nam dostavili koristi se za kontakt s Vama radi odgovora na vaš zahtjev. To također uključuje potreban legitimni interes za obradu podataka.

Kontakt informacije osobe/a koje se prijave na naša događanja putem online ili offline prijavnice ćemo pohraniti na našoj Mailing listi (MailChimp). U svakom trenutku možete zatražiti da Vaše podatke uklonimo s te liste.

ift Hrvatska kontakt