Uvjeti korištenja

Narudžbe

  1. Sve narudžbe se smatraju prihvaćenima isključivo nakon pismene potvrde od strane ift-a. Ova pismena potvrda narudžbe (OC) može se dostaviti kasnije. Na to ne utječu pojedinačni ugovori.
  2. ift neće biti odgovoran za bilo kakve pogreške koje proizlaze iz dokumentacije i informacija (crteži, uzorci, informacije o materijalu i proizvodima i slično) koje je dostavio klijent.

Pohranjivanje i korištenje informacija

  1. U kontekstu svojih aktivnosti u testiranju, provjeri i certifikacijskom tijelu, ift je obvezan pohraniti informacije vezane uz narudžbe (trenutno 10 godina) kako bi ih mogao pratiti. U tu svrhu podaci i informacije će biti prikupljene i pohranjene, između ostalih mjesta, u bazi podataka.
  2. ift ima pravo koristiti podatke (npr. opisi ispitnih uzoraka) i rezultate (npr. vrijednosti klasifikacije i testiranja) određene kontekstom pružanja usluga na anoniman način za vlastite svrhe npr. statistička istraživanja ili tehničke procjene.
  3. Klijent ima pravo na prigovor na korištenje podataka u svakom trenutku i opozvati pristanak u skladu s odjeljkom “Narudžbe” prethodno u tekstu.
  4. Više o tome pronađite u Izjavi o Privatnosti

Odricanje odgovornosti

Sadržaj na web stranici je podložan promjenama, iz tog razloga ift Hrvatska zadržava pravo ažurirati taj sadržaj i ne garantira da su trenutne informacije točne.

Događanja

Sve promotivne aktivnosti na dan održavanja konferencije moraju unaprijed biti dogovorene sa organizatorom. Maksimalan broj koji može prisustvovati konferenciji “Dan Prozora” je 300 sudionika, stoga svoje mjesto rezervirajte na vrijeme.

ift Hrvatska kontakt