Certificiranje

Kvaliteta nije slučajnost. Certifikacijsko tijelo ift Rosenheim podržava vas s industrijski specifičnim i tehnički kompetentnim revizorima te procjenjuje vaše sustave upravljanja i proizvode u navedenim kategorijama. Certifikat tvrtke ift Rosenheim uživa visoku razinu priznanja i prihvaćenosti među proizvođačima, dizajnerima, trgovcima, kompetetnim agencijama ili potrošačima.

ift je priznat od strane nadzornog tijela za izdavanje certifikata Ü oznake i jednog od prvih prijavljenih tijela u industriji ovlaštenih za certifikaciju i nadzor Ü oznake. Smjernice važnih normizacijskih povjerenstava u industriji jamče važnu potporu znanja za ift, nudeći odlučujuće prednosti u pogledu rukovanja i tumačenja standarda proizvoda, kao i obvezne CE oznake u Europi.

“Fleksibilna” akreditacija DAkkS-a (Deutsche Akkreditierungsstelle, nacionalno akreditacijsko tijelo) osnova je za kompetentnu i raznoliku uslugu. Suradnja s vodećim nacionalnim i međunarodnim certifikacijskim tijelima kao što su SKG (NL), BCCA (B), HFA (A) i CSTB (F) osiguravaju uzajamno priznavanje ispitivanja i nadzora. Na taj način tvrtke mogu izbjeći višestruka ispitivanja ili operacije nadzora.

ift Hrvatska kontakt