49. međunarodna konferencija FENSTERTAGE U ROSENHEIMU

Ulazak u novu “klimatsku eru”: 12. i 13. listopada 2022. – Rosenheim, Njemačka

ift Rosenheim Njemačka vas i ove godine poziva na 49. međunarodnu konferenciju Fenstertage 2022 koja se održava 12. i 13. listopada 2022. pod glavnom temom „Ulazak u novu klimatsku eru“. Konferencija će pokriti širok raspon tema usredotočenih na jedno od gorućih pitanja našeg vremena. Svi govornici nastojat će vam pružiti korisne i inspirativne informacije, bilo da se radi o činjenicama oko standardizacije, regulatornim promjenama, tehničkim perspektivama, pristupima koji potiču na razmišljanje, praktično znanje ili utjecaj početka ove “nove ere”.

Osim sudjelovanja u razgovorima, također ste pozvani posjetiti nove ift laboratorije za gradnju akustike i fasada, koji će otvoriti svoja vrata sudionicima konferencije.

Osim što je fokus usmjeren na probleme unutar industrije, koji se vjerovatno tiču i vas, posebno zbog svega što se događa u svijetu. Stoga ćemo vam još jednom poželjeti dobrodošlicu u Auerbräu Festhalle (bivša Inntalhalle) u srijedu navečer kako biste s nama uživali u proslavi Oktoberfesta – sigurno će biti sjajna večer!

Informacije vezane za program i akontacije možete preuzeti ovdje.

Radujemo se vašem dolasku!